Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Prvé prípravné preteky

22.02.2016
10:24

Sezóna sa pomaly blíži. Ani sa nenazdáme a triatlony sú tu. A tak sa postupne začíname zúčastňovať prípravných pretekov, ako tento týždeň v Leviciach. Bohužial len v malom počte, ale život nie je len o triatlone ;)

foto: Vančo

 
Všetci traja si spravili osobné rekordy na 1000m kraul a tak príprava ide správnym smerom. Peťo Riman vyhral svoju kategóriu, z čoho mal radosť a vylepšill si tak náladu. Výsledky nájdete v pravej časti stránky.

Naša najmladšia členka Simonka mala cez víkend v Rakúsku plavecké preteky. Na 400 a 800m kraul zaplávala vynikajúce časy (
4:57.36 a 10:06.35), a na týchto tratiach je v Rakúsku momentálne najlepšia vo svojom ročníku 2003 a získala niekoľko ďalších medailí.

Dlho som sem nič nepísal. Popravde, rád by som to prenechal niekomu inému... V prvom rade sa nechcem opakovať. Mám pocit, že už som takmer všetky témy za tých 10 rokov vyčerpal, takže ak sa trochu pohráte, možno nájdete odpoveď v mojich starších článkoch.

A za druhé, som presýtený informáciami na internete, o tom ako trénovať, čo jesť... celkovo o športe. Už to takmer vôbec nečítam. A nemám chuť sa k tomu “hluku“ ešte pridávať mojimi radami. A tak sa skôr riadim tým, že pomáhať treba tým, ktorí o to požiadajú. A to sú hlavne moji zverenci.

Pár ľudí sa ma pýtalo, prečo nerozbehnem kaučing viac cez internet. Uvedomil som si, že nič nenahradí priami kontakt s ľudmi, vzájomné rozhovori, komunikáciu pri tréningoch a partiu na pretekoch. A to je pre mňa dôležitejšie ako tráviť celý týždeň za PC a mať viac peňazí.

A zároveň mám viac času pre seba a svoj tréning. A to žiadne peniaze nenahradia.

Ale klub funguje v plnej sile ďalej s 31 členmi pre tento rok a tak minimálne výsledkový servis bude na našej stránke prebiehať naďalej. A možno občas niečo prihodím, ak sa naskytne zaujímavá téma.

Tak sa najbližšie možno vidíme na akvatlone v Košiciach alebo na Myjave.
Peknú sezónu vám prajem!

 

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť