Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Tak a máme tu koniec triatlonovej sezóny na Slovensku. Verím, že pre väčšinu z vás bola úspešná minimálne tak, ako pre mňa ;)
Kalendár pretekov ukončil Slovakman 113 v Šamoríne. Nemohli sme tam chýbať.

foto: internet, FB, Czechman

 
V únave, v akej som sa cítil pred pretekmi spôsobenej minulotýždňovým dlhým triatlonom v Rakúsku, bol jediný môj cieľ, užiť si to tam. Moje očakávania, ako si budem vychutnávať bolesť v nohách a rukách a popritom v kľude ísť si svoje tempo v novom prostredí 113tky, mi pokazil povrch cyklistickej trate. Bohužiaľ som po 30km psychicky rezignoval. Vôbec ale vôbec ma to nebavilo a všetky tie nerovnosti a jamy som si fakt neužíval. Po prvom kole som zastal, dal nižšie sedlo a zmenil posed z časovkového na cestný. Už som viac nemal chuť všetky tie hrboli cítiť na lonovej kosti ;)
Keď som v 50km rýchlosti chytil dva km pred koncom cyklistiky asi 70tu jamu, zvesil som nohy a s rozbitým zadným kolesom a defektom som sa tešil, keď vymením cyklistické tretry za tenisky. Keďže som sa 60km už len vozil a čakal kedy to drncanie skončí, ušetrené sily som vložil do behu a opäť si začal užívať pretekanie :)
Aj keď som občas dostával krče do stehien, išlo sa mi dobre. V záverečnom kole síce už chýbala motivácia na finiš, ale beh na zaujímavej trati, ktorá mi rýchlo ubiehala mi napravil náladu a takže celkovo deň hodnotím pozitívne ;)
Aj napriek všetkému, milí organizátori, moc ďakujem za možnosť byť súčasťou 113 ! A ak budete chcieť, osobne vám môžem povedať, čo by som ešte vylepšil ;)
Teší ma fakt, že moji zverenci a členovia TTT išli parádne, Maťo dokonca svoj prvý triatlon a už sa pýtal, či bude ešte nejaký na blízku ;)
Ďalší sa priblížili účasťou na svojej “polke“ svojmu snu, raz dokončiť celého veľkého Ironmana.
Ako by som zhodnotil ukončenú sezónu 2015 v podaní TTT?
Vo väčšine bodovaných Slovenských pohároch sme sa umiestnili v prvej desiatke a na najprestížnejšom SLP v triatlone sme skončili 7. Ďakujem všetkým, ktorý sa o to pričinili.
Máme aj pódiové umiestnenia v kategóriach:
Ľubo Šimalčík skončil na 2. mieste v kategórii 30-34 a v celkovom hodnotení medzi mužmi výborné 7. miesto.
Stano Hamerlík dosiahol 3. miesto v 45-49 a Peťovi Rimanovi ušla tesne tretia priečka v 55-59.
Ja som skončil 2. v kategórii 35-39.
No ale teraz nás čaká to, prečo vlastne triatlon robíme. A to slávnostné ukončenie sezóny TTT na chate na Bukovej, pri pečenom prasiatku a v skvelej partii ľudí :)
Potom ešte Maratón v Košiciach a kondičné sústredenie niekde vysoko v horách...
A po zaslúženom oddychu sa pustíme do toho opäť :)
Ako hovorí Maťo – “Cesta je cieľ“

Na FB a nete sú stovky fotiek, tak vyberám len pár...

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť