Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Ďalšia pekná časť triatlonovej sezóny na Slovensku je za nami a je tu čas na jej zhodnotenie.

foto: internet, FB, Jurášek, Šimalčík

 
Od TAT v Ďanovej, sme sa zúčastnili pretekov v Hurbanove, v Skalici, na Oravamane, Slovakmane 226, na Štiavnickom krose ... a tento víkend na Staroturanskom triatlone. Výsledky našich členov TTT, ale aj mojej tréningovej skupiny MSTA, nájdete na pravej strane. Nechcem vyzdvihovať a robiť z jedného výsledku hodnotnejší ako je druhý. Nie je to ani mojim zvykom. Cením si každú snahu o to, byť lepší, rýchlejší, spokojnejší... nie len v športe a v dresoch TTT. Každý z nás sa snaží posúvať svoje limity a cieľe, koľko mu jeho podmienky dovolia. A tak niektorí z nás si splnili a dosiahli aj to, o čom sa báli nahlas hovoriť. Či absolvovať Oravaman, Slovakman 226, predbehnúť svojho “neporaziteľného“ súpera, poraziť v sebe lenivosť a pohodlnosť, či len si užiť atmosféru pretekov a byť jej aktívnou súčasťou. Áno, to je to. Byť súčasťou nie len svojho úspechu, ale aj úspechu kamarátov, zverencov, súperov, jednoducho všetkých účinkujúcich.
K tomu všetkému patrí aj neúspech. Je jeho neoddelitelnou súčasťou, ktorá nás motivuje pokračovať, nevzdávať sa, tešiť sa na budúci pokus dosiahnuť svoj cieľ. A žiť tou cestou smerujúcou k jeho dosiahnutiu.

„Ciele a cesta k nim je len následok túžby byť sám so sebou spokojný.“ A.O.
 
Teším sa na ďalšie výzvy, ktoré si dáme a ktoré nám opäť spríjemnia život. Nie len v triatlone, lebo šport je len jedna časť života.
Takže sa vidíme na ďalších pretekoch...
Najbližšie v Žiline.
Užívajte leto!

Pár fotiek ...

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť