Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Duatlon v Branove

01.05.2012
22:20

Druhé kolo Slovenského pohára v duatlone sa uskutočnilo v susednej obci Branovo. Takmer v nezmenenej zostave sme sa objavili na štarte duatlonu s rodinnou atmosférou, kde nemohli chýbať rezne so zemiakovým šalátom ;)

foto: M.Horínek, M. Baláž

 
Po noci strávenej v internáte vo Dvoroch, v skvelej atmosfére príjemných ľudí a dobrej zábavy, sme sa ráno vydali do ešte teplejšieho a ešte veternejšieho dňa.
Preteky pre nás dopadli podobne ako deň pred tým. Najprv sa na štart postavili žiaci a tu sme mali Rasťa Gajdoša, nového člena našej Multisport Training Academy, ktorý sa ešte len zoznamoval s novým cestným bikom a na svojej koži skúsil svoj prvý duatlon. Som rád že bojoval až do konca a pokiaľ bude na sebe pracovať ako doteraz, jedného dňa ma môže vymeniť na pozícii víťaza medzi mužmi, ako sa mi podarilo aj v tomto duatlone.
Pali skončil opäť druhý medzi veteránmi a Veronika tretia medzi ženami.
Tak isto o stupienok nižšie ako včera, skončila Soňa na 5. mieste v juniorkách.
Miša na štarte vystriedal Tomáš Masaryk, ktorý sa vo výsledkovej listine pomaly posúva vyššie z preteku na preteky. Martin opäť potvrdil tímovú dvojku medzi mužmi. Na Majovom výkone nebolo vidieť včerajšie zranenie z pádu, ktoré mohlo skončiť vážnejšie. Opäť sa potvrdilo, že prilba na hlave nie je zbytočná.

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť