Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Čo je nové v TTT

07.12.2011
14:00

Rozhodol som sa odstrániť pavučiny z našej stránky a opäť niečo napísať. Predsa len teraz ležím v posteli s prechladnutím a tak využijem ten čas ničnerobenia.

Nedávno sme sa zúčastnili vyhodnotenia Slovenského pohára v Patinciach.

foto: Z.Lazišťanová, internet

 
Vraj po šiesty krát (nikdy som to nepočítal) som si odniesol pohár pre víťaza Sl. pohára v triatlone za rok 2011. Silvia bola druhá v aquatlone a Veronika, naša nová členka vybojovala ešte pre ŠK Atóm Levice dva cenné poháre v kategórii junioriek (3. triatlon a 2. aquatlon).

Náš TTT skončil v hodnotení klubov v triatlone na 4., duatlone  5. a aquatlone 7. mieste.

Výsledky a foto

Napriek tomu že naše ciele sú zamerané na iné, pre nás dôležitejšie méty, stále sme sa udržali v popredí medzi najlepšími klubmi na Slovensku. Našim cieľom je maximálne zlepšovanie výkonnosti pretekárov v ich individuálnych časových, finančných, genetický, vekových, atď. podmienkach. A v k tomu sa snažia prispôsobiť podmienky na tréning v našom klube.

Každý z nás má iné osobné ciele a práve tie je dôležité si v tomto období stanoviť. Bez cieľov a motivácie nie je možné dosahovať výrazné zlepšenia. Ale o tom všetkom som už kedysi písal v starších článkoch.

Výkonnostné cieľe (9.10.2009)

Prečo práve TRIATLON?(14.8.2009)

Ďalšie články na starej stránke nájdete tu: http://www.triatlontt.sk/old/

Momentálne nás v sobotu čaká plavecký test na 800/1500m, zúčastníme sa niekoľkých behov okolo Vianoc a Silvestra. Ja sa zúčastním 18.12. M-SR v plávaní na 1500m. Po troch výpadkoch (vyvrtnutý členok, pád na bicykli- triesla a rameno a terajšie prechladnutie) to bude viac-menej v rámci tréningu a nie útok na osobný rekord, ktorý som si na začiatku jesene naplánoval. Ale sezóna je ešte ďaleko a chuť na tréning sa mi nevytratil.

Športovec musí predpokladať drobné výpadky vo svojom ročnom tréningovom pláne. Aspoň u mňa je len výnimočne strávená zima bez vyvrtnutého členka a občasného prechladnutia.

Naša príprava je v tomto období zameraná na rozvoj plaveckej techniky, sily a vytrvalosti, bežeckej vytrvalosti a sily a udržovanie “cyklistických“ svalov v pohybe jedným ľahkým jazdením týždenne.

Tak veľa zdravia a kvalitných kilometrov v zimných mesiacoch.

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť