Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Ako každú jeseň začíname prípravu na ďalší rok turisticko-kondičným sústredením. Tento krát sme si vybrali Vysoké Tatry so základným táborom v Novej Lesnej v peknom Penzióne Crystal Ski.

foto: Martin Baláž, Zuzana Lazišťanová

 
22 a pol človeka sa vybralo na 4 dni za turistikou, zábavou a relaxom. Výber ubytka bol veľmi dobrý a určite doporučujeme! Nový penzión, perfektná strava, priestranné komfortné izby, super personál, ľahký prístup z Popradu a aj na stanicu Tatranskej električky a hlavne príjemná atmosféra a ústretoví ľudia.

http://www.crystalski.sk/sk/ubytovanie.html 

Prvý deň nás čakalo pekné počasie. Keďže predpoveď na ďalšie dni bola dosť zlá, rozhodli sme sa prejsť čo najviac. Začali sme v Starom Smokovci, Sliezky dom, Poľský hrebeň, Vysoká, Zbojnícka chata, Téryho chata, Zamovského chata, Hrebienok a dolu do Smokovca.

Postupne sme sa rozdelili na tri výkonnostné skupiny. Tí pomalší si to skrátili. Moje sklenené členky to nezvládli, teda pravý, a tak sa ďalšia turistika po prvom dni u mňa už nekonala.

Druhý deň sme skúsili doobeda zvládnuť čo najviac, ale dážď nás po pár hodinách otočil a poobede sme išli do Smokovca zregenervať. Dali sme si relax v saunách a výrivke.

Ďalšie ráno nás privítal sneh a rozhodli sme sa pre Zelené pleso. Na Jahňací štít sa chalani už nedostali.

Posledný deň, v nedeľu, sa časť rozhodla pre krátku turistiku v okolí Popradského plesa a časť si išla zabehať na Hrebienok.

Aj tak si myslím, že najviac dalo zabrať sústredenie našim brušným svalom. Miro, Ľubo, Marián, Juraj,...tak tu padali “hviezdne“ hlášky jedna za druhou, niekedy až takmer do rána.

A nechýbalo ani sledovanie priameho prenosu z Havaja.

Ďalšie fotky sú na FB alebo v Galérii

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť