Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Nočný beh a iné akcie

19.09.2011
20:51

Ďalší pekný športovo ladený víkend je za nami. Podujatí bolo na výber dosť a tak som sa rozhodol pre aquatlon v Piešťanoch a nočný beh v BA. Ďalší členovia klubu si vybrali M-SR v kros triatlone na Myjave a aj krosový beh Krasňanská Kúria. A ako jediný zástupca TTT som zakončil sezónu aj na triaxáckej akcii v BA. Kto nebol, môže...ale veď to už určite viete :)

Foto z 1.ročníka: internet

 
Pôvodne som chcel ísť na duatlon do Krompách a skúsiť rozšíriť moju zbierku medailí a možno sa pokúsiť vyhrať aj Slovenský pohár v duatlone, ale keďže sa zrušil nedeľný šprint a fakt sa mi nechcelo cestovať tak ďaleko, tak vyhrali podujatia blízko TT.

Aquatlon v Piešťanoch bol trochu kostrbatý až som sa bál, či si ho dokážem vôbec užiť. Ale nakoniec sa natiahli dráhy a väčšina pochopila ako sa budeme točiť pri plávaní a tak isto ostali členky celé po pre mňa nepochopiteľne umiestnenej bežeckej trati na pokosenej hrboľatej tráve v špeciálkach, keď je pritom taký pekný park s chodníkmi hneď vedľa.

No a po pokazenej pizze sme vyrazili na Nočný beh do BA v zložení Andrej, Silvia, Ľubo, Peťo, Paľo, Marián, Miro, Karol a ja. Viacerí sme už mali za sebou spomínaný aquatlon. Môj tráviaci systém strečkoval celý beh a našťastie tú spomínanú pizzu udržal až do cieľa :) Potom nastalo pre mňa ťažkých 24 hodín bez jedla, aby sa dal znova do poriadku. Neskôr som v triezvom stave absolvoval akciu v jednom bratislavskom podniku, kde sa stretla veľká časť triatlonovej komunity. Nechýbal ani koncert skvelého dua a perfektných textov pod názvom Regulátor kyslosti alias Jakub Baron a Juraj Králik. Fakt som sa super bavil!

Najbližšie nás čaká duatlon v Trenčianskych Tepliciach a polmaratón v Košiciach.

výsledky sú vpravo...

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť