Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Moc do písania článku o pretekoch nemám chuť, ale keďže som vyhral a treba to všetkým vytrúbiť, tak sa zhostím tejto ťažkej úlohy aj dnes :)

foto: internet, Peter Banák

 
Konečne sa mi teda podarilo tento rok aj na Slovensku vyhrať nejaké preteky. Nebolo to síce úplne ľahké, ale predsa len sa to odo mňa očakávalo, takže som nechcel sklamať mojich fanúšikov a podarilo sa. Na plávaní som si po sto metroch síce hovoril slogan, ktorý som pred pár dňami počul z úst jedného super pretekára: „Už od prvého záberu som vedel, že dnes to nebude ono“ :) Našťastie sa to až tak úplne nepotvrdilo. Iba sa mi neplávalo zrovna dobre. Na biku som zvolil moju taktiku na dnešné preteky: „Šetriť sily na Slovakmana“ (poprípade český pohár v Tábore) Lenže ostatných taktika bola, rozbiť ma na biku :)

Chvíľami som sa aj riadne zadýchal, ale udržal som sa vpredu s oveľa lepšími cyklistami, s Jožom a Karolom, čo mi uľahčilo situáciu pre bežeckú časť, ktorú som už nemusel siliť.

Keďže plánovaných 76kg (na Slovakmana) som dosiahol už tento týždeň, bol som ľahučký a dobre sa mi bežalo. Ale hneď po Slovakmane začnem jesť a jesť a jesť a vrátim sa na svojich 82kg z marca, lebo už ma žiadne holky nechcú, keď vyzerám ako múmia. No jo, priorita je priorita :)

Dobre, dosť bolo narcizmu a poďme k ostatným.

Andrej mal smolu. Bol to deň defektov. Najprv som ja dostal na aute, potom Sveťa pri rozjazďovaní sa, dokonca aj bójka na plaveckej trati mala defekt :) Potom Karol počas pretekov a našťastie zabral tmel v galuske. No a Andrej také šťastie nemal a odkráčal si vedľa biku pár kilometrov naspäť.

Martin po dvoch týždňoch prác na prerábke bytu neišiel ani svoj štandart. Bez tréningu to jednoducho nejde. Zato Marián išiel svoj prvý krátky triatlon a myslím, že má z neho zážitkov habadej :)

Tento krát bola naša účasť skromná. Predsa len sme amatérsky klub a podstata je spestriť si život triatlonom. A na to sú dobré aj dovolenky zo svojimi polovičkami a deťmi.

V Ďanovej je asi najkrajšia cyklistika zo Slovenských pohárov. Navyše uzavretá trať, na ktorej sme sa mohli dosýta vyblázniť :) Horšie to už bolo s behom v špeciálkach po poli. Ale členky našťastie vydržali aj túto nástrahu a tak myslím, že partia okolo Dana Konečného pripravila pre nás pekné preteky. Dano, len nám nechaj viac času pripraviť sa na štart :)

Teraz nás čaká Slovakman. Pre niekoho vrchol sezóny. Teším sa!

Rozbehli sa aj rôzne protizákonné stávky, kto koho o koľko porazí. Stačí si prečítať naše fórum :)

Ani Silvia nebude mať ľahký mesiac. Každý deň cestou do práce sa uvidí na bilborde v Trnave pri Tesku :) Tento bombový čin nemám fakt na svedomí :)
Určite jej to závidí aj Maťo, ktorý je rozvešaný po celých Piešťanoch na plagátoch Slovakmanu :)

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť