Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Vydarený víkend má za sebou TTT. Zúčastnili sme sa veľmi dobre zorganizovaných pretekov v rakúskom Neufelde, kde sme sa výrazne zviditeľnili.

Foto: Vlado Bottlík 

 
Tak začnem teraz od konca. Moje ľahké absolútne víťazstvo,  Silviine celkové druhé miesto, Andrejové 3. miesto v kat. do 23r., Ľubo skončil 4. a Mišo 16. do 30r., Martin 8. a Andrej H. 44. do 40 rokov, Peťo 8. do 50 rokov.

Mali sme zastúpenie aj v šprinte, kde Juraj z ŠK Delfín Nitra, (ale takmer náš :) vyhral do 23r., ako aj náš junior Fifo vyhral svoju kategóriu a Marián skončil v kategórii do 40 r. 13.

A nie len to. Vo veľmi hodnotnej tombole sme získali ďalšie ceny vrátane prvej. Silvia si domov odviezla nový bike Airstreem.

400 pretekárov sa zúčastnilo tohto podujatia, ktoré boli vlastne Majstrovstvami Burgenlandu.

Ešte počas plávania pršalo, ale nakoniec sa počasie umúdrilo a na behu už bola suchá trať.

Mne chýbal kvalitnejší súper, hoci rakušáci sú dobrí cyklisti. Michi Weiss, ktorý ma porazil minulý rok neštartoval a tak som sa mohol sústrediť na môj výkon, techniku a skúšať nové veci v rýchlom tempe. Zato ma prekvapili svojim výkonom chalani, hlavne Ľubo zašiel výborne. Zišla sa tam skvelá partia, a verím, že to tak bude aj do budúcna a užijeme si nie len preteky, ale aj atmosféru okolo nich.

Organizácia pretekov “flegmatická“, ale veľmi vysoká úroveň, hoci by sa našlo pár chýb :)

Ďakujem Vladovi, ktorý to všetko zdokumentoval a tu si môžete pozrieť všetky jeho fotky:

https://picasaweb.google.com/aharsani/TriatlonNeufeld?authkey=Gv1sRgCNfIzbfNn9LH0QE&feat=directlink

 

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť