Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

Trojdňová akcia je úspešne za nami. Prinášame vám pár fotiek. Iba pár, keďže všetci sme si to užívali a len málokedy niekoho napadlo, spraviť aj foto :) Ako vždy, to najzaujímavejšie ostalo len v našich spomienkach... :)

 
- počet účastníkov: 11

- počet pádov na biku: 2

- počet pádov na behu: 1

- počet odbehnutých km: 44

- počet najazdených km: 215

- počet odplávaných km: 4,1

- počet nastúpaným metrov na biku: 3383

- nastúpaných metrov na behu: 1135

- počet odtrénovaných hodín: 14:10

 

Hneď po príchode sme sa v piatok vybrali smer CZE.
Počasie a kopčeky boli fajn.
Marián si to "ustlal" na asfalt po pár kilometroch a tak sme mali prestávku na nákup poldecáka borovičky v miestnych potravinách na dezinfekciu rán a pokračovali sme ďalej. Marián si chlapsky "užíval" svoj prvý zárez na celom ľavom boku a zneužíval svoje zranenie na domestikoch :), ktorí mu rany ošetrovali celé tri dni :)
Na prvý tréning nás vyšlo 7: Andrej, Juraj, Marián, Ľubo, Matej, Tomáš a ja. Dizzy strážil chatu a poobede sa k nám pridala ešte Silvia, Marcel a Paľo.
Poobednajší tréning - horská časovka na Javorinu, preverila hlavne naše karbónové vydlice a brzdové gumičky. Doteraz mám svalovicu na pravom prostredníku z polhodinového sústavného brzdenia v zjazde po "ceste" z Javoriny.
Dizzy si zatiaľ na MTB zmapoval okolie Starej Turej.
Večer sa to rozbehlo pri táboráku a nezdravých jedlách a nápojoch.
Čerstvo depilovaná Ľubova hruď priam žiarila :)
Na druhý deň sme si to trielili v okolí Myjavy a vyšli sme ako praví Slováci aj na Bradlo :)
Po viac ako štvorhodinovej zábavke sme si pospali pri poslednom slnečnom poobedí na mäkkej trávičke, pred behom na Čachtický hrad. Bolo na ňom cítiť históriu. Niektorí z nás už boli tak unavení, že mali halucinácie a videli srnky a diviaky :) Hoci sa počasie zhoršilo a začalo pršať, pravých triatlonistov to neodradilo a na druhý deň sme si vybehli opäť na Javorinu.
Naše sústredenie sa ukončilo na plavárni v Šali. Nastúpali sme viac ako 3 tisíc metrov na biku a tisíc na behu. Spolu cez 14 tréningových hodín za tri dni. Náš pobyt splnil svoj účel a triatlonová sezóna môže začať. Ďakujem všetkým za účasť a vytvorenie, ako vždy, super atmosféry.
Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť