Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

   Sezóna 2011 sa blíži. Zima ubehla strašne rýchlo (aspoň pre mňa), je tu teplé jarné počasie  a už budúci týždeň odštartuje sezónu aquatlon v Turčianskych Tepliciach, kam si aj my prídeme zapretekať.

 
   Rozbehlo sa množstvo posledných príprav, sústredení, testovacích pretekov (hlavne bežeckých), Trnavská cyklistická liga a podobne. Ani sa nenazdáme a budeme na štarte prvého triatlonu. Už teraz sa ukazuje, ako sme na tom výkonnostne a či sme zimu “neprespali“.

Sám som zvedavý nie len na pôsobenie a výsledky mojich zverencov a členov TTT , ale aj na nové preteky ako Oravaman, Hurbanovo, Slovakman presťahovaný do Piešťan, preteky SLP v Bratislave...

Sledovať budem aj snahu Paľa Šimka a Riša Vargu o miestenku na OH. Tak isto som zvedavý na nové talenty aj z iných klubov, výkony našich top pretekárov na Ironmanoch a ich pokusy kvalifikovať sa na Ironman na Havaii.

Teším sa, ako stretnem známe tváre a ako si to “rozdáme“ na trati. Som optimista v realizovaní pretekov Slovenského pohára a verím, že úroveň vďaka správne “zapáleným“ ľudom opäť stúpne. A opäť sa budú prepisovať rekordné zápisy v počte účastníkov a nováčikov v triatlone. Verím, že aj výkonnosť Slovenských pretekárov sa zlepší  a Ukrajinci, Česi a Maďari , ktorí vo veľkom počte u nás pretekajú, to nebudú mať také ľahké, byť na “bedni“.

Naši členovia sú na dobrej ceste mať opäť svoju top sezónu a prekonať si doterajšie maximá. Sústredenie v Taliansku podľa ich ohlasov vyšlo perfektne. Ďalšia časť teamu je teraz v Španielsku a verím, že to dopadne rovnako dobre. Ešte nás čaká sústredenie v Starej Turej a triatlony môžu začať.

Takže za necelé dva mesiace skáčeme v Senci do vody ...

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť