Mapa stránky :: Úvodná stránka » Hlavná stránka

napísal: Vlado Baron

Hallo triatlonisti!
Ani neviem ako začať, ale najlepšie bude asi priamo na vec. Pozrel som dnes na počty prihlásených na Vialle halfironman a Slovakman a som dosť prekvapený, koľko ľudí má pri stúpajúcom záujme o triatlon na Slovensku, chuť absolvovať tieto dve podujatia.

 
Na half je prihlásených 7 a na  Slovakman 42. Pri skúsenostiach, že 12% na štart nenastúpi, mi vychádzajú počty, pri ktorých sa neoplatí ísť ani do jedného podniku. Niekde sa stala chyba. Buď to robíme zle ,alebo o tieto trate nie je záujem. Preteky, o ktoré nie je záujem, sú z obchodného záujmu nezaujímavé a stratové. Ťažko budem vysvetľovať sponzorom, že na 40 pretekárov potrebujem 100 usporiadateľov a asi 12 000 EUR. Nie som p.Jaroš, ktorý pre 12 pretekárov uzavrie diaľnicu v Prahe a minie na to asi 2 české melóny.

Naše resumé s Palom je asi takéto:

Pokiaľ sa do 9.7. nenahlási cca 70 Slovakman-ov a neprídu platby, budeme musieť  túto kapitolu uzavrieť a Slovakmana zrušiť.

Bátovce sú za dva týždne, dnes je tam 7 ľudí. Tie mám chuť odvolať už dnes.

Počkáme tiež do 9.7.

 Koľko tričiek, občerstvenia a všetkého máme zabezpečiť? Pre siedmych? Mysleli sme, že keď je možnosť prihlásiť sa rovno na internete priamo u Sportisu, ktorý má na základe prihlásených vyrábať aj št. čísla s menami, som dosť prekvapený, aký sme ešte nemotorný.

Ale možno je to preto, že to je zlé, a nie je záujem. V tom prípade sme prehrali konkurenčný boj a nemáme čo robiť na trhu.

Asi toľko som chcel pre informáciu.

S pozdravom Vlado Baron.

propozície:
www.slovakman.sk
www.slovakman.sk/viale.html

prihlášky:
www.sportis.cz

 

Andrej Orlický(andrejorlicky@centrum.sk)Bookmark: Facebook

späť